Dams Administratie

Vragen of meer informatie nodig?

   
NEEM CONTACT MET ONS OP:

053 - 434 6219

 

 

 

Belastingadvies

Vanuit onze kennis en ervaring, in samenwerking met externe specialisten zijn wij in staat u te adviseren over vrijwel alle aspecten van de fiscale wetgeving.
Uitgangspunt van onze fiscale dienstverlening is dat we streven naar u een maximale belastingbesparing voor u. Hierbij maken we samen met u een afweging tussen het belang van een besparingen op kortere en op langere termijn.
 
Hierbij bespreken we de voor- en nadelen van die andere structuur.
U kunt hierbij van ons duidelijke en oplossingsgerichte adviezen verwachten, waarin de alternatieven helder op een rij worden gezet.
Dit alles met een scherp oog voor uw specifieke wensen.
 

Maatwerk is ons kernuitgangspunt 

Naast het fiscale advieswerk kunt u ook nog bij ons terecht voor onder meer voor de verzorging van uw fiscale aangiften (bijvoorbeeld inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting), maar ook voor het invullen van andere formulieren.

 

Ook nadat wij ons advies hebben uitgebracht, kunnen wij u van dienst zijn. Bijvoorbeeld door de contacten te verzorgen en onderhouden met externe deskundigen zoals uw notaris, advocaat of verzekeringsadviseur of zelfs specialisten op een specifiek belastinggebied.


Vragen of meer informatie nodig?

   
NEEM CONTACT MET ONS OP:

053 - 434 6219